مدافعان حریم آیت الله آقا مجتبی حسینی خامنه ای (ح.ا.ع)

شناخت ما اززندگی سیاسی و اجتماعی و اقتصادی اولاد صالح و شریف مقام عظمی ولایت حضرت امام مطلق سید علی حسینی خامنه ای (س)امروز بر هر افسر جنگ نرم برای دفع جدال نابرابر فرهنگی و...بسیار لازم و حیاتی می باشد

مدافعان حریم آیت الله آقا مجتبی حسینی خامنه ای (ح.ا.ع)

شناخت ما اززندگی سیاسی و اجتماعی و اقتصادی اولاد صالح و شریف مقام عظمی ولایت حضرت امام مطلق سید علی حسینی خامنه ای (س)امروز بر هر افسر جنگ نرم برای دفع جدال نابرابر فرهنگی و...بسیار لازم و حیاتی می باشد

بسم الله الرحمن الرحیم
امروز بر هیچ کس پوشیده نیست که تبلیغات رسانه ای جبهه کفر و فتنه و منافقین داخلی و خارجی برای تخریب چهره ولایت امر مسلمین جهان امام مطلق و عبد صالح حاج سید علی حسینی خامنه ای (د.ظ.ع)و فرزندان شریف و صالح این حضرت خصوصا باتوجه به کینه دشمنان و حسرت و حرص منافقین و فتنه گران شناخته شده و این حضرت (ایت الله العظمی آقا مجتبی حسینی خامنه ای (ح .ا.ع)}اینکه دشمنان با توجه به ناکامی های خود چه در جنگ گرم و امروز خصوصا در جبهه جنگ نرم و انتشار اخبار دروغین در کشور و سطح جهانی بخواهند حرکتهایی به مراتب دشوارتر و فتنه انگیزانه تر از سابق(زمانی اسلامیت بدون روحانی و امروز روحانیت بدون اسلام}بدین معنی که فتنه اخیر از قم بر میخیزد و اینبار برخلاف گذشته که فتنه گران را افراد اباش و لاابالی و خلاف کاران سابقه دار حامی و تشکیل دهنده و صحنه گردان ان فتنه به شمار می رفتند ولی دشمن بعد از ناکامی های خود در فتنه های گذشته خصوصا فتنه 88 که ضربه کاری بر بدنه فتنه 88 وارد شد اینبار شناسایی و تمیز فتنه گران به دلیل عوض شدن چهره آنها توسط کدخدای فتنه گر در لباس افرادی شاخص و به ظاهر با شخصیت و لباس روحانیت }اینبار پا به عرصه مبارزه نهاده است و باید بگوییم سر پیکان این جماعت فاسد و خائن مقام عظمای ولایت حضرت آقا (س)و تخریب چهره ولد صالح ایشان خصوصا ایت الله آقا مجتبی حسینی خامنه ای (ح ا ع)می باشد و باید گفت در این زمینه هزینه های بسیار و نیروهایی به مراتب فاسد تر ولی موجه منظر به میدان فرستاده تا به تخریب بدنه تشیع و امامت و ولد صالح ایشان ضربه ای سخت وارد کند لذا اینجانب کیوان گیتی نژاد سرباز نایب ولی عصر ارواحنا لک فدایه و شاگرد مکتب ولد خلف حضرت یعنی ایت الله اقا مجتبی حسینی خامنه ای (ح . ا.ع)بر این دیدم که به مبارزه با این جبهه را با دفاع از خاندان ولایت و امامت و با همراهی و همیاری شما سربازان وفادار خاندان ولایت و امامت به شکلی جدی در پیش گیرم و در این راه اگر شهید شوم بی شک در ره ولایت بوده و این شهادت را اوج معرفت و لیاقت خویش بر می شمارم والصل الله علی محمد و ال محمد

  • ۰
  • ۰

فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص سند2030 فصل الخطاب است

سند 2030

شورای اطلاع رسانی دولت با صدور بیانه‌ای درباره سند 2030 تاکید کرد: فرمایشات و بیانات ارزشمند و حکیمانه مقام معظم رهبری در خصوص سند «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰»، که در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ در دیدار با معلمان، مطرح شد از همان لحظه، مورد توجه و اهتمام جدی دولت قرار گرفت.

به گزارش ایسنا متن این بیانیه به شرح ذیل است:

فرمایشات و بیانات ارزشمند و حکیمانه مقام معظم رهبری در خصوص سند «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰»، که در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ در دیدار با معلمان، مطرح شد از همان لحظه، مورد توجه و اهتمام جدی دولت قرار گرفت و ازطریق مرسوم و بنا به وظیفه، برخی شبهات مرتبط با آن را خدمت معظم له پاسخ گفته و بر طرف کردن سایر دغدغه های ایشان در خصوص این سند را نیز در دستور کار خود قرار داد.

با این همه متاسفانه برخی جریانات و گروه های سیاسی خاص، از فرصتِ همزمانی و قرابتِ فرمایشات حکیمانه مقام معظم رهبری با فضای انتخابات ریاست جمهوری، نهایت سوء استفاده را بعمل آورده  و از آن دستاویزی سیاسی برای وارد آوردن فشار به دولت در ایام انتخابات و تخریب چهره آن خصوصا در میان قشر متدین و مذهبی کشور کردند، مانند انتشار شایعه پذیرش آموزش همجنسگرایی در مدارس و یا انتشار گسترده شایعه توزیع کتابی در خصوص آموزش های جنسی در نمایشگاه کتاب که همگی کذب محض بوده و با نیت تشویش اذهان عمومی و مکدر کردن خاطر مردم شریف و متدین ایران اسلامی علیه دولت تدبیر و امید بوده است.


نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

این شایعه پراکنی ها در حالی است که در تصویب «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» یونسکو، از هیچ کشوری درخواست امضاء نشده است چرا که اصولا در بین اسناد یونسکو به جز پیمان نامه ها که جنبه الزامی دارند، و باید به تایید مجالس کشورها برسند، هیچ سند دیگری مورد امضای فیزیکی واقع نمی شود. سند «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» نیز در زمره پیمان نامه ها نیست و به عنوان یک چارچوب عمل که کشورها مطابق با ساختار ملی خود آن را اجرا می کنند، در حقیقت یک توصیه نامه به شمار می رود و بنابراین توسط هیچ کشوری امضا نشده است.

به همین دلیل دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت لازم دانست،  موارد و توضیحاتی را در خصوص اصل و اساس این سند و بایدها و نبایدهای آن و شبهاتی که پیرامون آن مطرح شده، به منظور جلوگیری از هرگونه سوء استفاده و برای تنویر افکار عمومی کشور، خصوصا، علمای اعلام، روحانیت معزز و متدینین و سایر اقشار ملت شریف ایران ارائه کند:

الف) یکی از اولویت‌های جدی دولت یازدهم استفاده از ظرفیت دیپلماسی برای حضور فعال و ارزش‌آفرین در عرصه‌ی توسعه‌ی بین‌الملل بوده است. این امر فرصت گفتگو، تعامل و تاثیرگذاری بر سیاست‌های جهانی را فراهم کرده و توامان امکان بهره‌گیری از تجارب موفق جهانی و پتانسیل‌های موجود برای معرفی اختصاصات فرهنگی نظام جمهوری اسلامی فراهم می‌کند. نظر دولت حفظ پیشتازی در عرصه جهانی و جلوگیری از شکل‌گیری تصویر منفی بین المللی در موضوعاتی است که طبق اسناد بالادستی ملزم به پیگیری اهدافی در ارتباط با آن‌ها هستیم. بخشی از ارزیابی‌های منفی از وضعیت کشور در اسناد و گزارش‌های بین‌المللی ناشی از عدم توجه به پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی در پیگیری اهداف مشترک توسعه‌ای است و بر این باوریم که با حفظ استقلال و اختصاصات فرهنگی قادریم تصویر مثبت و موفقی را از نظام جمهوری اسلامی ایران به جهانیان مخابره کرده و با ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی مقابله کنیم.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030
  

ب) «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» در امتداد برنامه «آموزش برای همه» قرار دارد که سابقه آن به سال ۱۹۹۰ باز می گردد. برنامه «آموزش برای همه» طی سال های ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۵ در جمهوری اسلامی ایران اجرا شد و کشور ما به دلیل دستاوردهای موفقی که در ارتباط با برخی از شاخص های آن داشت، مورد تقدیر جهانیان قرار گرفت. پیش نویس اولیه «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» در اجلاس مجمع جهانی آموزش که از تاریخ ۱۹ الی ۲۲ می ۲۰۱۵ (۳۰ اردیبهشت لغایت ۲ خرداد ۱۳۹۴) در اینچئون کره جنوبی برگزار شد، ارائه گردید. در این اجلاس جناب آقای دکتر فانی، وزیر وقت آموزش و پرورش، در راس هیاتی شامل نمایندگان دستگاه های مختلف از جمله کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و وزارت امور خارجه شرکت داشتند. با توجه به برخی ملاحظات و حساسیت های مهم موجود در سند، هیات شرکت کننده از سوی کشورمان «تحفظ رسمی» جمهوری اسلامی ایران نسبت به کل سند را در جلسه ارائه نموده و این تحفظ در صحن اجلاس توسط وزیر محترم آموزش و پرورش قرائت شد. ضمن آنکه پیش تر، کلیه نقطه نظرات کشورمان به صورت مکتوب به نماینده کشور مالزی به عنوان نماینده گروه آسیا و اقیانوسیه ارائه و تاکید شده بود تنها درصورت اعمال تغییرات مد نظر جمهوری اسلامی ایران است که کشورمان ارائه تحفظ نخواهد کرد. متعاقب اجلاس اینچئون، «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» در اجلاس مقامات عالی‌رتبه آموزش جهان در حاشیه سی و هشتمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو (۱۳ تا ۱۵ آبان ۱۳۹۴) ارائه و به تصویب رسید. در اجلاس مزبور هیچ یک از کشورهای عضو یونسکو با سند فوق مخالفت نکردند و تنها وزیر وقت آموزش و پرورش کشورمان طی سخنانی بر ملاحظات جمهوری اسلامی ایران در این سند تاکید و بار دیگر متن تحفظ رسمی کشورمان در اجلاس اینچئون را عینا قرائت کرد و درخواست نمود این تحفظ در اسناد مربوطه اجلاس درج گردد. متعاقبا نمایندگی کشورمان نزد یونسکو، مراتب را به طور رسمی و مکتوب به دبیرخانه اجلاس و دبیرخانه یونسکو ارسال نمود. متن فارسی این ملاحظه و تحفظ بدین شرح اعلام شده است.


  تصویر مرتبط

"جمهوری اسلامی ایران خود را متعهد به بخش هایی از «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» که به هر شکلی در تعارض با مقررات و اولویت های ملی، باورهای دینی و ارزش های فرهنگی جامعه ایرانی تفسیر و تعبیر شوند، نمی داند".

Text of reservation of the Islamic Republic of Iran on the Framework for

 Action Education 2030

“The Islamic Republic of Iran is not committed to those parts of the Framework for Action Education 2030 that might in one way or another be interpreted as contradictory to the national legislations and priorities, religious beliefs and cultural values of the Iranian society”.

تصویر مرتبط

ج) هیات وزیران در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۹۵ طبق مصوبه ۷۶۴۰۳ اقدام به تشکیل کارگروه ملی آموزش ۲۰۳۰ با هدف تهیه «برنامه اجرایی و نظارتی» تحقق آموزش ۲۰۳۰ در سطوح ملی و استانی نمود. بر اساس بند ۲ مصوبه هیات وزیران، کارگروه مزبور این وظیفه را می بایست همسو با اهداف «برنامه های توسعه کشور»، «اسناد راهبری توسعه»، «نقشه جامع علمی کشور» و «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» انجام دهد. هیات وزیران با تشکیل این کارگروه بر آن بوده است تا منطبق با تحفظ رسمی و مکتوب جمهوری اسلامی ایران، از امتیازات موجود در سند «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» همسو با اسناد بالادستی در کشور استفاده نماید. 


  

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

د) کمیسیون ملی یونسکو در پی نهایی شدن «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰»، و با همکاری متخصصین ارشد آموزش در کشور، اقدام به تدوین «چارچوب اقدام ملی آموزش ۲۰۳۰» مبتنی بر اسناد بالادستی و منطبق با معیارها و ارزش های شریعت اسلامی نمود که در حقیقت تفسیری ملی از «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» به شمار می رود. هدف اصلی از تدوین چارچوب ملی، انطباق چارچوب بین المللی با اهداف ملی و نظام ارزشی جمهوری اسلامی بوده است. این سند در تاریخ ۲۰ آذر ۱۳۹۵ رونمایی شده و کلیه اطلاعات مربوط به آن به صورت شفاف در سایت کمیسیون ملی یونسکو قرار گرفته است.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

ملاحظات

بر اساس بخشنامه معاون اول محترم رئیس جمهور در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ اجرایی شدن برنامه مزبور در دستگاه‌های دولتی متوقف شده است.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

در تصویب «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» یونسکو، از هیچ کشوری درخواست امضاء نشده است. اصولا در بین اسناد یونسکو به جز پیمان نامه ها که جنبه الزامی دارند، و باید به تایید مجالس کشورها برسند، هیچ سند دیگری مورد امضای فیزیکی واقع نمی شود. سند «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» در زمره پیمان نامه ها نیست و به عنوان یک چارچوب عمل که کشورها مطابق با ساختار ملی خود آن را اجرا می کنند، در حقیقت یک توصیه نامه به شمار می رود و بنابراین توسط هیچ کشوری امضا نشده است.


نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

علی رغم الزام آور نبودن سند «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰»، جمهوری اسلامی ایران باز هم نسبت به آن اعلام تحفظ رسمی و مکتوب کرده و دامنه شمول مفاد پذیرفته شده را محدود و مشروط کرده است. بر اساس حقوق بین الملل کشورها اختیار دارند در زمان تصویب، پذیرش یا الحاق به اسناد بین المللی از «حق شرط» برای معاهدات الزام آور یا «حق اعلام تحفظ» برای اسناد غیرالزام آور استفاده کرده و بدین ترتیب قصد خود را دایر بر عدم شمول یا تعدیل آثار حقوقی بعضی از مقررات آن سند نسبت به خود بیان نمایند. برای مثال جمهوری اسلامی ایران بر کنوانسیون حقوق کودک حق شرط قائل شده است و مجلس محترم شورای اسلامی لایحه اجازه الحاق به آن را مشروط بر آن که "در هر مورد و هر زمان در تعارض با

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

قوانین داخلی و موازین شرعی قرار گیرد از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران لازم الرعایه نخواهد بود" تصویب کرد. در خصوص سند «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» جمهوری اسلامی ایران از حق اعلام تحفظ استفاده کرده و آن را به صورت رسمی و مکتوب بیان داشته است.

 متن اعلام تحفظ رسمی و مکتوب جمهوری اسلامی ایران توسط نمایندگی دائم کشورمان نزد یونسکو رسما طی یادداشتی به دبیرخانه آن سازمان ارسال شده است. متعاقبا این متن در ساعت ۰۹:۵۹ دقیقه صبح روز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۴ (۴ نوامبر ۲۰۱۵) در سایت رسمی یونسکو به آدرس زیر درج شده و اکنون نیز در سایت یونسکو قابل مشاهده است.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


http://www.unesco.org/fileadmin/MULTIMEDIA/HQ/ED/ED_new/pdf/Iran.pdf

جمهوری اسلامی ایران با توجه به اعلام تحفظ رسمی و مکتوب خود، هیچ تعهد حقوقی یا سیاسی نسبت به «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» ندارد و می تواند با استناد به اعلام تحفظ خود از اجرای هر بخشی از سند مزبور که تشخیص دهد در تعارض با مقررات و اولویت های ملی، باورهای دینی و ارزش های فرهنگی کشور است، خودداری نماید.

برنامه «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» حاوی اهداف و رویکردهایی است که بسیاری از آنها قابل پذیرش برای کشورمان بوده و حتی برخی از آنها پیش از این در اسناد بالادستی جمهوری اسلامی آمده بودند. آنچه منجر به ارائه تحفظ رسمی و مکتوب کشورمان درخصوص سند مزبور شد، مسائل و موضوعاتی است که تاویل و تفسیر آنها می تواند در تعارض با باورهای دینی و مسائل فرهنگی کشور قرار گیرد

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

سند ۲۰۳۰ مصداق بارز نفوذ است/اصرار برای اجرای سند خیانت محسوب می‌شود

شناسه خبر: 1434831 سرویس: استانها
حاجی زاده امام جمعه اهر / حاجی‌زاده

امام جمعه اهر گفت: نباید نظام آموزشی کشور در خارج از کشور و توسط دیگران تنظیم شود ولی متأسفانه در سند ۲۰۳۰ شاهد این اقدام بوده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، آیت‌الله جواد حاجی‌زاده در نخستین جلسه ستاد احیای امربه‌معروف و نهی از منکر شهرستان اهر در سال جاری با اشاره به اینکه امربه‌معروف و نهی از منکر اگر تعطیل شود تمامی فعالیت‌هایمان عقب می‌ماند و توجه به این امر وظیفه مسئولان است، اظهار داشت: اگر خدای‌ناکرده خللی در اجرای امربه‌معروف ایجاد شود غیرقابل‌جبران خواهد بود.

وی با انتقاد از عدم حضور برخی از اعضای ستاد احیای امربه‌معروف و نهی از منکر شهرستان اهر در جلسه، افزود: چرا باید به مسئولان اصرار کنیم تا در جلسه ستاد احیاء حضور یابند و متأسفانه باید گفت که برخی از اعضا اصل موضوع و اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر را به‌کلی فراموش کرده‌اند.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

رئیس ستاد احیای امربه‌معروف و نهی از منکر شهرستان اهر تذکر لسانی را یکی مهم‌ترین فرمایشات مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: تذکر لسانی که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند بسیار حائر اهمیت و مهم بوده به‌طوری که اگر این امر تحقق یابد به‌خودی‌خود بسیاری از مشکلات قابل‌حل خواهد بود اما متأسفانه در این زمینه نیز کوتاهی‌هایی شده که باعث فراموشی تذکر لسانی شده است.

تصویر مرتبط


آیت‌الله حاجی‌زاده در ادامه با ذکر اینکه روزی شهرستان اهر در اجرای امربه‌معروف و نهی از منکر جزو 40 شهرستان پایلوت کشور بود، تأکید کرد: ولی اکنون نه‌تنها جایگاه شهرستان اهر در این خصوص حفظ نشده بلکه شاهد عقب‌ماندگی‌هایی نیز بودیم و در مجموع کم‌لطفی و بی‌توجهی‌هایی صورت گرفته است.

امام جمعه اهر بر لزوم برخورد جدی دستگاه‌های ذی‌صلاح با روزه‌خواران در ملاء عام تأکید کرد، بیان داشت: با روزه‌خواری در ملاء عام نه حرمت ماه مبارک رمضان و نه ‌روزه‌داران را نگه نمی‌دارند و در روز روشن روزه‌خواری می‌کنند بایستی با این افراد هنجارشکن برخورد جدی صورت گیرد.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

وی با تأکید بر اینکه عامران امربه‌معروف بایستی پیش از هر کاری از آموزش‌های لازم بهره‌مند شوند، تصریح کرد: چنانچه اگر عامران از آموزش‌های لازم بهره‌مند شوند بهتر می‌توانند انجام‌وظیفه کنند و در این خصوص نباید هیچ‌گونه بدرفتاری با مردم صورت گیرد چراکه در صورت بدرفتاری با مردم نتیجه مطلوبی نخواهیم گرفت.

رئیس ستاد احیای امربه‌معروف و نهی از منکر شهرستان اهر بابیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص سند 2030 فصل الخطاب است، ادامه داد: وقتی رهبری در مورد سند 2030 بیاناتی داشتند برخی‌ها مدعی شدند و گفتند که به رهبری گزارش غلط داده‌اند اما ولی امر مسلمین بار دیگر تأکید کردند، کسانی که این‌چنین مدعی شدند در واقع نه‌تنها منکر امر رهبری شده‌اند بلکه این اقدام خیانت محسوب می‌شود.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

آیت‌الله حاجی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: نباید نظام آموزشی کشور در خارج از کشور و توسط دیگران تنظیم شود ولی متأسفانه در سند 2030 شاهد این اقدام بوده‌ایم پس اساتید و دانشمندان ایرانی کجا هستند که نظام آموزشی ما از سوی یونسکو تحریر می‌شود در مجموع این سند مصداق بارز نفوذ است

تصویر مرتبط

امام جمعه اهل سنت قروه تاکید کرد:

سند خیانت بار 2030 جایگاهی در نظام آموزشی ایران اسلامی نخواهد داشت/امضا کنندگان این سند باید پاسخگو باشند

امام جمعه اهل سنت قروه با بیان اینکه سند 2030 لکه ننگی است که نمی تواند در کشور ایران اسلامی به هیچ وجه اجرایی شود، گفت: افرادی که به دنبال اجرای این سند در ایران اسلامی بوده اند باید پاسخگوی اهداف خود از این اقدام باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر ، ماموستا ملاهاشم نوری در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه سند 2030 سندی ساخته شده توسط استکبار جهانی و برای به انحراف کشیدن کودکان مسلمان است اظهار داشت: این سند نشان دهنده کمونیستی بودن آن و نشان دهنده خباثت و پلیدی در وجود ان است.

وی افزود: دشمنان ما امروز می خواهند کودکان ما را به انحراف بکشانند و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند.

خطیب نماز جمعه اهل سنت قروه خاطر نشان کرد: امروز استکبار جهانی به دنبال ان است تا با اجرای این سند خیانت بار در کشورهای اسلامی به اهداف از پیش تعیین شده خود برسد و با آلوده ساختن کودکان و نوجوانان عملا اسلام را با یک چالش جدی روبرو کند.

به گفته وی پس از آنکه دشمن به این نتیجه رسیده است که با ایجاد گروهک های تروریستی نیز نمی تواند در برابر اسلام بایستد امروز روی به ایجاد سند 2030 در مدارس آورده است.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

نوری ادامه داد: این سند خیانت بار لکه ننگی است که نمی تواند در کشور ایران اسلامی به هیچ وجه اجرایی شود.

وی افزود: افرادی که به دنبال اجرای این سند در ایران اسلامی بوده اند باید پاسخگوی اهداف خود از این اقدام باشند.

ماموستا ملاهاشم نوری تصریح کرد: کشور ما دارای یک قانون مشخص در نظام آموزشی است و این سند جایگاهی در نظام آموزشی ما ندارد.

وی ادامه داد: در سند 2030 عنوان شده است که واژه شهادت و جهاد واژه ای خشونت بار است و نباید در مدارس تدریس شود و این نشان می دهد که دشمن به دنبال از بین بردن فرهنگ ایثار و شهادت است.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

امام جمعه اهل سنت قروه افزود: دشمن به دنبال تغییر در نظام آموزشی ایران اسلامی است تا دانش اموزان را به خود و به فرهنگ خود وابسته کند و به راحتی بتواند بر آنها تسلط یابد.

وی تاکید کرد: این سند ننگین به هیچ وجه نباید در ایران اسلامی اجرا شود و امضا کنندگان آن باید هرچه زودتر پاسخگوی رفتار خود باشند.


                            

امام جمعه آران و بیدگل

۲۰۳۰ سند خیانت به نسل آینده/ دلیل عدم حضورم در استقبال از وزیر امضای همین سند بود

آیت الله موسوی گفت: بنده اعتقاد دارم کسی که سند خیانت به نسل آینده را امضا کرده لیاقت وزارت نظام اسلامی را ندارد.


به گزارش خطب شکن، امام جمعه آران و بیدگل به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان اشاره کرد و گفت: فرمایشات رهبر انقلاب درباره سند ۲۰۳۰ در زمانی که مسئولان در خواب غفلت بودند خطری بزرگ را از انقلاب اسلامی دفع کرد.

آیت الله سید محمد موسوی اضافه کرد: هدف از تکلیف کردن سند ۲۰۳۰ به ایران حذف اصول دین و ارزش ها و جایگزینی اباحی‌گری به اسم توسعه پایدار است.

وی از حذف درس کودک فداکار به عنوان نمونه ای از تلاش ها برای  حذف ارزش ها نام برد و تصریح کرد: آموزش بی بندوباری، بی دینی، انکار اصول دین و از جمله خطراتی بود که با اجرای سند ۲۰۳۰ دانش آموزان ما را تهدید می کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل با اشاره به تصویب و ابلاغ سند ۲۰۳۰ در شهریورماه ۹۵ در هیات دولت بیان کرد: سخنان وزیر آموزش و پرورش و اظهار بی اطلاعی او از اهداف پشت پرده سند عذر بدتر از گناه است.

نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

وی عدم حضور خود برای استقبال از وزیر آموزش و پرورش در سفر اسفندماه به آران و بیدگل را یادآور شد و اظهار کرد: دلیل اصلی من برای شرکت نکردن در استقبال از وزیر علی رغم حضورم در شهر انتقاد به سند ۲۰۳۰ بود.


نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

آیت الله موسوی با گلایه از رسانه ها برای خرده گیری از حضور نیافتن در مراسم و عدم پوشش پاسخ وی در خطبه های نماز جمعه تاکید کرد: بنده اعتقاد دارم کسی که سند خیانت به نسل آینده را امضا کرده لیاقت وزارت نظام اسلامی را ندارد.

امام جمعه آران و بیدگل با انتقاد از عدم موضع گیری صحیح رؤسای سه قوه و شورای عالی انقلاب فرهنگی در برابر اجرای سند ۲۰۳۰ خاطرنشان کرد: انتظار از سران قوا و شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که قبل از ورود رهبر انقلاب به موضوع از این اجرای سند جلوگیری می‌کردند

سیاسی

عصرایران - سند مقدمه ای دارد مبنی بر این که رهبران و مردم جهان بر آن هستند که تا سال 2030، به فقر،گرسنگی ،خشونت، فساد، قاچاق و ... پایان دهند و به سوی کرامت انسانی، صلح، عدالت، رعایت برابری، رفاه، ، مدیریت پایدار منابع طبیعی،گسترش بهداشت، تامین آب آشامیدنی برای همه، توانمندسازی زنان و دختران، محترم شمردن تنوع فرهنگی،حمایت از اقشار آسیب پذیر، مردمسالاری، بهبود محیط زیست، توسعه مناطق روستایی،توسعه آموزش های عمومی و فنی و حرفه ای، ترویج تفاهم، اشتغالزایی، و نظایر این ها حرکت کنند.

 سپس بر لزوم تلاش همه دولت ها برای رسیدن به اهداف توسعه ای 2030 تأکید شده است.

بعد از آن 17 هدف اصلی سند 2030، بیان شده اند که عبارتند از:

1- پایان دادن به فقر در تمامی اشکال آن در همه جا

2- پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و ترویج کشاورزی پایدار

3- تضمین زندگی سالم و ترویج رفاه برای همه در تمام سنین

4- تضمین کیفیت آموزش فراگیر و عادلانه و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه

5- دستیابی به تساوی جنسیتی و توانمند سازی تمام زنان و دختران

6- تضمین در دسترس بودن و مدیریت پایدار آب و فاضلاب برای همه

7- تضمین دسترسی به انرژی ارزان قیمت، قابل اعتماد، پایدار و مدرن برای همه

8- ترویج رشد فراگیر و پایدار اقتصادی، اشتغال کامل و مولد و شغل مناسب برای همه

9- ایجاد زیرساخت انعطاف پذیر، ترویج صنعتی سازی فراگیر و پایدار و تقویت نوآوری

10- کاهش نابرابری در درون و میان کشورها

11- تبدیل شهرها و سکونت گاه های انسانی به مکان های همه شمول، مقاوم و پایدار
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030
12- تضمین الگوی تولید و مصرف پایدار

13- اقدام فوری برای مبارزه با تغییرات آب و هوا و اثرات آن

14- حفظ و استفاده پایدار از اقیانوسها، دریاها و منابع دریایی برای توسعه پایدار

15- حفاظت، بازیابی و ترویج استفاده پایدار از اکوسیستم های زمینی، مدیریت پایدار جنگل ها، مبارزه با بیابان زایی، متوقف و معکوس نمودن فرسایش زمین و توقف از بین بردن تنوع زیستی

16- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح

17- تقویت ابزارهای اجرایی و احیای مشارکت جهانی برای توسعه پایدار

بعد از تعیین اهداف، سند 2030، هر هدف را توضیح می دهد که به طور خلاصه چنین است:
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


هدف اول: پایان دادن به فقر در تمامی اشکال آن در همه جا

- ریشه کنی فقر مطلق(فقر مطلق به درآمد روزانه کمتر از 1.25 دلار اطلاق می شود)
- نصف کردن تعداد فقرا
- ایجاد نظام حمایتی از فقرا، سرمایه گذاری برای فقرزدایی و حق دسترسی فقرا به منابع

هدف دوم: پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و ترویج کشاورزی پایدار

- تضمین دسترسی همه به ویژه نوزادان به غذای سالم و کافی و رفع سوء تغذیه
- افزایش دوبرابری درآمد و بهره وری تولیدکنندگان کوچک کواد غذایی کوچک
- تضمین نظام های پایدار تولید مواد غذایی و افزایش سرمایه گذاری در این حوزه از جمله تربیت کشاورز
- حفظ تنوع ژنتیکی دانه ها و گیاهان و حیوانات
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


هدف سوم: تضمین زندگی سالم و ترویج رفاه برای همه در تمام سنین

- کاهش مرگ و میر مادران به میزان 70درصد
- کاهش مرگ و میز نوزادان و کودکان
- پایان دادن به بیماری های واگیر مانند ایدز، سل، مالاریا
- کاهنتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030ش مرگ و میرهای ناشی از بیماری های غیر واگیر و بیماری های ناشی از آلودگی آب و هوا و خاک

- کاهش مصرف مواد مخدر و کنترل تولید توتون و تنباکو
- به نصف رساندن مرگ و میرهای ناشی از تصادفات
- تضمین دسترسی جهانی به خدمات بهداشتی و درمانی در همه موارد مورد نیاز انسان ها از جمله مسائل جنسی و باروری بدون مواجه شدن با مشکلات مالی
-  توسعه واکسیناسیون
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

هدف چهارم: تضمین کیفیت آموزش فراگیر و عادلانه و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه

- تضمین آموزش رایگان همگانی تا دیپلم به صورت رایگان و دسترسی به آموزش های پیش دبستانی
- توسعه آموزش های فنی و حرفه ای
- دسترسی عمومی به تحصیلات دانشگاهی
- ریشه کنی نابرابری های جنسیتی در آموزش و تضمین دسترسی برابر به همه مقاطع آموزش و تربیت فنی و حرفه ای برای اقشار آسیب پذیر از جمله معلولان ، افراد بومی وکودکانی که در شرایط آسیب پذیر زندگی می کنند و یا خود آسیب پذیر هستند
- آموزش سواد به بزرگسالان
- تضمین این که همه فراگیران به دانش و مهارتهای لازم برای ترویج توسعه پایدار دست یابند به وِیژه از طریق آموزش برای توسعه پایدار و آموزش و ترویج شیوه های زندگی پایدار، حقوق بشر، تساوی جنسیتی، ترویج فرهنگ صلح و نبود خشونت، شهروندی جهانی و احترام به تنوع فرهنگی و مشارکت فرهنگ در تحقق توسعه پایدار
- بروز رسانی امکانات آموزشی و تامین فضاهای دور از خشونت برای آموزش
- افزایش تعداد بورس های اعطایی در رشته های فنی و حرفه ای و فناوری اطلاعات و مهندسی و علمی
- افزایش قابل ملاحظه تأمین معلمان
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


هدف پنجم: دستیابی به تساوی جنسیتی و توانمند سازی تمام زنان و دختران
(این بخش خلاصه نویسی نشده و عینا نقل شده است)


- پایان دادن به همه اشکال تبعیض علیه زنان و دختران در همه جا
-ریشه کنی همه انواع خشونت علیه زنان و دختران در حوزه های عمومی و خصوصی، از جمله: در زمینه قاچاق انسان و سوء استفاده جنسی و غیره...
- ریشه کنی همه اقدامات زیان بار مانند ازدواج کودکان، ازدواج در سنین بسیار پایین و ختنه زنان
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

- به رسمیت شناختن و ارج نهادن به مراقبت های داخل منزل و خانه داری (کار در منزل) بدون دستمزد از طریق : تامین خدمات عمومی، ایجاد زیر بناها و تنظیم سیاست های حفاظت اجتماعی و ترویج مسؤولیت مشترک در منزل و در محیط خانواده، تا حدی که مقررات ملی اجازه دهند.
- تضمین مشارکت کامل و موثر زنان و در اختیار قرار دادن فرصت های برابر (با مردان) برای انتصاب به مسولیت های بسیار بالا در همه سطوح تصمیم گیری در حوزه های سیاسی، اقتصادی و همچنین در زندگی عمومی
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

- ضمانت دسترسی جهانی به بهداشت باروری و جنسی و دسترسی به حقوق باروری در راستای توافق های انجام شده در جریان کنفرانس بین المللی جمعیت و توسعه و اعلامیه  و برنامه اقدام پکن، بر مبنای اسناد نهایی به دست آمده از کنفرانس های بازنگری برگزار شده در این ارتباط
- انجام اصلاحاتی برای برقراری تساوی حقوق زنان و مردان به منظور دسترسی زنان به منابع اقتصادی و امکان مالکیت و کنترل دارایی ها از قبیل: زمین و سایر اشکال دارایی توسط آنان و همچنین برقراری حق دسترسی زنان به خدمات مالی، ارثیه، و منابع طبیعی، درراستای قوانین ملی(کشورها)
- ارتقای کاربرد فناوری توانمند کننده، به ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور ترویج توانمد سازی زنان
- تقویت و اتخاذ سیاست های مطمئن و مناسب و همچنین وضع قوانین قابل اجرا برای ترویج تساوی جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران در کلیه سطوح
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

هدف ششم: تضمین در دسترس بودن و مدیریت پایدار آب و فاضلاب برای همه

- دسترسی همگانی به آب آشامیدنی
- دستیابی به بهداشت کافی و پایان دادن به انجام قضای حاجت در ملأ عام و بذل توجه خاص به نیازهای زنان و دختران و افراد آسیب پذیر
- ریشه کنی تخلیه زباله در منابع آبی
- احیای تالاب ها  و رودخانه ها و منابع آبی
- همکاری های بین المللی در حوزه آب مانند تصفیه و شوری زدایی

هدف هفتم: تضمین دسترسی به انرژی ارزان قیمت، قابل اعتماد، پایدار و مدرن برای همه

- تضمین دسترسی به خدمات مقرون به صرفه انرژی
-افزایش انرژی های تجدید پذیر و بهره وری در حوزه انرژی
- گسترش زیر ساخت های انرژی
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


هدف هشتم: ترویج رشد فراگیر و پایدار اقتصادی، اشتغال کامل و مولد و شغل مناسب برای همه

- افزایش رشد اقتصادی کشورها به حداقل 7 درصد
- افزایش سطح بهره وری
- حمایت از اشتغال شرافتمندانه، کارآفرینی . خدمات کوچک و متوسط و کاهش بیکاری و ریشه کنی کار اجباری و برده داری نوین
- جداسازی رشد اقتصادی از تخریب محیط زیست
- دستیابی به اشتغال شرافتمندانه و سودآور برای همه و تحقق دستمزد مساوی برای همه فعالیت های دارای ارزش یکسان
- امن سازی فضاهای کار به ویژه برای زنان مهاجر
- ترویج گردشگری که بتواند به تولید کار و ترویج فرهنگ و تولیدات محلی کمک کند
- افزایش ظرفیت موسسات مالی داخلی

هدف نهم: ایجاد زیرساخت انعطاف پذیر، ترویج صنعتصویر مرتبط
تی سازی فراگیر و پایدار و تقویت نوآوری


- ایجاد زیرساخت های پایدار برای توسعه اقتصادی و رفاه ملی
- صنعتی شدن پایدار و افزایش سهم صنعت در اشتغال و تولید ناخالص داخلی
- افزایش دسترسی فعالیت های تجاری کوچک به خدمات مالی
- بروز رسانی صنایع و سازگاری آنها با محیط زیست
- گسترش پژوهش های علمی
- پشتیبانی از توسعه داخلی فناوری و نوآوری و دسترسی بیشتر به فناوری اطلاعات و ارتباطات
 
هدف دهم: کاهش نابرابری در درون و میان کشورها
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


- افزایش درآمد قشر فقیر به بالاتر از میانگین ملی
- توانمندی همه افراد برای حضور در عرصه های اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و ایجاد فرصت های برابر برای همه
- سیاستگذاری به ویژه در حوزه های مالی، دستمزد و حمایت اجتماعی و دستیابی تدریجی به تساوی بیشتر
- تضمین حضور پر رنگ تر کشورهای در حال توسعه در تصمیم گیری های موسسات مالی و اقتصادی بین المللی
- تسهیل مهاجرت مسؤولانه
- کمک بیشتر مالی به کشورهای نیازمند
- کاهش هزینه های نقل و انتقال وجوه ارسالی کارگران مهاجر به کمتر از 3 درصد

هدف یازدهم: تبدیل شهرها و سکونت گاه های انسانی به مکان های همه شمول، مقاوم و پایدار
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

- تضمین دسترسی عمومی بهمسکن ایمن و مقرون به صرفه و نوسازی محله های فقیر
- فراهم سازی دسترسی به حمل و نقل ایمن به ویژه برای زنان، دختران و معلولان
- حفظ میراث فرهنگی و طبیعی
- کاهش مرگ و میر ناشی از بلایای طبیعی
- توجه به کیفیت هوا و مدیریت زباله ها
- گسترش فضای سبز عمومی، ایمن و فراگیر به ویژه برای زنان و کودکان و سالمندان و معلولان
- برقراری پیوند بین مناطق شهری و حومه و روستایی
- حمایت از یاخت بناهای مقاوم با استفاده از مصالح محلی و ارائه کمک های مالی و فنی به آنها
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


هدف دوازدهم: تضمین الگوی تولید و مصرف پایدار

- اجرای برنامه ده ساله مرتبط با الگوی تولید و مصرف پایدار با توجه به توانمندی های کشورهای در حال توسعه
- مدیریت پایدار منابع طبیعی و حفظ محیط زیست در روند تولید و مصرف
- کاهش هدر رفت مواد غذایی
- کاهش تولید زباله و افزایش بازیافت
- دسترسی عمومی به اطلاعات مرتبط با توسعه پایدار
- حمایت از کشورهای در حال توسعه در جهت توسعه علمی و فنی
-  پایش آثار توسعه پایدار بر گردشگری پایدار
- منطقی سازی یارانه های ناکارآمد سوخت های فسیلی

هدف سیزدهم: اقدام فوری برای مبارزه با تغییرات آب و هوا و اثرات آن

- تقویت مقاومت در برابر بلایای طبیعی
- آموزش و هشدار به موقع در خصوص بلایای طبیعی
- تخصیص 100 میلیارد دلار آمریکا برای تامین نیازهای کشورهای در حال توسعه در جهت کاهش تغییر اقیلم
 نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030
هدف چهاردهم: حفظ و استفاده پایدار از اقیانوسها، دریاها و منابع دریایی برای توسعه پایدار

- کاهش آلودگی دریاها و اقیانوس ها
- حفاظت از بوم سازگان دریایی و ساحلی
- کاهش آثار اسیدی شدن محیط دریایی
- قانونمند شدن صیادی جمعی و پایان دادن به صید بی رویه
- ارتقاء دانش فناوری دریایی
- حذف یارانه های تعیین شده برای برخی اشکال ماهیگیری مخرب
- افزایش حفاظت و استفاده پایدار از اقیانوس ها و منابع آن

هدف پانزدهم: حفاظت، بازیابی و ترویج استفاده پایدار از اکوسیستم های زمینی، مدیریت پایدار جنگل ها، مبارزه با بیابان زایی، متوقف و معکوس نمودن فرسایش زمین و توقف از بین بردن تنوع زیستی
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

- حفاظت، احیاء و استفاده پایدار از جنگل ها ، تالاب ها ، کوه ها و نواحی خشک
- توقف جنگل زدایی
- مبارزه با بیابان زایی
- کاهش تخریب زیستگاه های طبیعی و جلوگیری از انقراض گونه های در معرض خطر
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030
- اشتراک گذاری منصفانه مزایای ناشی از استفاده از  منابع ژنتیک در راستای توافقات بین المللی
- پیشگیری از پدیدار شدن گونه های مهاجم و بیگانه در زیست بوم های خشکی و آبی
- مبارزه با صید غیرقانونیو و قاچاق گونه های حفاظت شده
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

هدف شانزدهم: ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح

- کاهش همه اشکال خشونت و مرگ و میرهای ناشی از آن
- پایان دادن به سوء استفاده و استثمار کودکان
- گسترش عدالت برای همه
- مبارزه با جرایم سازمان یافته و کاهش جریان غیرقانونی پول و اسلحه
- کاهش قابل ملاحظه فساد و رسوه خواری
- پاسخگویی و شفافیت مؤسسات
- تضمین تصمیم گیری نتیجه بهش و مشارکتی و نمایان همه افراد جامعه
- تقویت حضور کشورهای در حال توسعه در نهادهای بین المللی مانند سازمان ملل متحد
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030

- تأمین هویت قانونی از جمله خدمات ثبت احوال برای همه
- تأمین دسترسی عمومی به اطلاعات و پاسداشت آزادی های بنیادین
- مبارزه با تروریسم
- ترویج و اجرای قوانین عاری از تبعیض برای توسعه پایدار
نتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030


هدف هفدهم: تقویت ابزارهای اجرایی و احیای مشارکت جهانی برای توسعه پایدار

- تقویت فعالیت های مرتبط با منابع مالی داخلی مانند جمع آوری مالیات
- اختصاص 0.7 درصد از درآمد ناخالص ملی کشورهای توسعه یافته به کشورهای دارای پایین ترین سطح توسعه یافتگی
- کمک به کشورهای در حال توسعه برای پرداخت دیون
- سرمایه گذاری در کشورهای دارای پایین ترین سطح توسعه یافتگی
- افزایش امکان دسترسی به علم، فناوری و نوآوری و ارتقای همکاری های شمال-جنوب و جنوب-جنوب
- راه اننتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030دازی بانک فناوری

- حمایت بین المللی از طرح های ملی کشورهای در حال توسعه
- بهبود تجارت و افزایش سهم صادرات کشورهای در حال توسعه
- ارتقای ثبات اقتصادی کلان، ترویج مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد
- به اشتراک گذاری دانش،تخصصنتیجه تصویری برای عکس های راجع به تفاهم نامه 2030، فناوری و منابع مالی  با هدف رشد کشورهای در حال توسعه


بعد از برشماری اهداف، مجدداً بر کمک به کشورهای در حال توسعه، کشورهای فقیر محصور در خشکی، کشورهای کوچک جزیره ای، اجرای مقررات و توافقنامه های بین المللی، تأکید می شود. از لزوم راه اندازی پایگاه اینترنتی با هدف نشر اطلاعات سخن گفته می شود و سپس تصریح می شود که کشورهای جهان در 15 سال آینده، اهداف فوق را پیگیری خواهند کرد. همچنین در ادامه آمده است که پیگیری و بازبینی به شکل داوطلبانه و کشوری انجام خواهد شد و گزارش سالانه اقدامات کشورها توسط دبیرکل سازمان ملل تهیه خواهد شد.کشورها نیز در سه سطح ملی، منطقه ای و کشوری در این خصوص برنامه ریزی، اقدام و همکاری خواهند کرد تا سطر آخر سند محقق شود: تبدیل جهان به مکانی بهتر در سال 2030 .
تصویر مرتبط


  • ۹۶/۰۴/۰۱
  • کیوان گیتی نژاد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی